ID OBJEKTA:2126 | MJESTO: Kostrena

OTVOREN POGLED NA MORE

Luksuzan apartmanu na prvom katu nove apartmanske vile u Kostreni. Dizajniran je kao trosoban stan sa dnevnim boravkom. Dnevni dio stana orijentiran je južno pružajući fantastičan pogled na more i Kvarnerski zaljev iz dnevnog boravka i kuhinje, povezanih sa balkonom. Tu je kupaonica, WC i radna soba. Stanu pripada ostava i jedno parkirno mjesto.

LOKACIJA nekretnine omogućuje ne samp neometani pogled na more i cijeli Kvarnerski zaljev, već privatnost za svaku stambenu jedinicu i to sve, 400 metara od mora.

DIZAJN Prilikom dizajniranja nekretnine posebna pažnja posvećena je eksterijeru, naglasak je stavljen na korištenje tradicionalnih elemenata i materijala. Povezivanjem modernih rješenja kao što su staklene stijene stvara sinergiju kojom se ova nekretnina izdvaja od ostalih.

KARAKTERISTIKE Svaka stambena jedinica opremljena je je sustavom "Nest" koji zahvaljujući povezivosti sa mobilnim uređajima osigurava visoku učinkovitost sustava grijanja i hlađenja. Sva parkirna mjesta u sklopu imaju predviđenu ugradnju priključka za punjenje električnih automobila. Nekretninom odlikuje vrhunska sigurnost i privatnost.
SEND PRINT PDF
240.000,00 €
1.800.000,00 Kn - ukupno - PDV uključen

KONTAKT FORMA

Stambena površina 101 m2
Broj spavaćih soba 3
Udaljenost od mora 400 m
Udaljenost od centra
100 m
Godina izgradnje 2017
Useljivo 2017
Okućnica 135 m2
Ukupno stanova
Kat 1 od ukupno katova 3
Struja
Voda
Telefon
Parking
Bazen
Energetski razred Energetski certifikat u izradi

Željeli bi ste prodati Vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas!

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i primajte nove ponude!