Usluge

Euro Immobilien za kupce

Euro Immobilien je specijalizirana agencija za prodaju vrhunskih nekretnina za odmor

Euro Immobilien je specijalizirana agencija za prodaju vrhunskih nekretnina za odmor i u tom je segmentu vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretnina u Hrvatskoj. Dugogodišnje iskustvo, izvanredno poznavanje tržišta te velik broj uspješno zaključenih kupoprodaja osigurali su nam povjerenje brojnih kupaca iz čitave Europe.

Agencija u svom portfelju ima pomno odabrane nekretnine duž hrvatske obale i otoka kako bi svojim klijentima nudila samo najbolje nekretnine, elitne ville, ekskluzivne apartmane, zemljišta na iznimnim lokacijama uz more, kao i prilike za investicije. Za svakog kupca formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina koja odgovara upravo njegovim željama i potrebama te načinu života. Osim same prezentacije vrhunskih nekretnina, svojim klijentima smo na usluzi i u procesu odlučivanja, pregovora kao i pri vođenju procesa kupoprodaje. Vjerujemo kako je pružanje maksimalno kvalitetne usluge u svim fazama kupoprodaje naša najveća vrijednost.

Euro Immobilien za prodavatelje

Euro Immobilien - Vrhunske nekretnine i nekretnine na posebnim lokacijama

Vrhunske nekretnine i nekretnine na posebnim lokacijama zahtijevaju posebnu pozornost i angažman agenata za promet nekretnina. Kao posrednici specijalizirani za prodaju takvih nekretnina, možemo reći za sebe da posjedujemo potrebnu stručnost, iskustvo i profesionalnost koja je nužna za zadovoljstvo i povjerenje svih naših klijenata.

Prodavateljima nekretnina, od samog početka suradnje, stojimo na raspolaganju vezano za procjenu vrijednosti nekretnine, uvažavajući pritom kvalitetu i atraktivnost lokacije, infrastrukture, karakteristike i stanje nekretnine te potencijal koju sama nekretnina posjeduje. Na temelju prikupljenih informacija definiramo marketinšku strategiju prezentacije nekretnine na tržištu te nudimo istu potencijalnim kupcima direktno ili putem razgranate mreže partnera diljem cijele Europe. Kako bi ispunili cilj prodavatelja – prodaju nekretnine - u što kraćem roku, naše su aktivnosti usmjerene prema upravo onim kupcima čije želje i potrebe, financijske mogućnosti i način života odgovaraju nekretnini koju nudimo. Naši agenti koordiniraju razgledavanje nekretnina s potencijalnim kupcima, sudjeluju u pregovorima te vode cjelokupni proces kupoprodaje na najvišoj mogućoj razini.

Euro Immobilien za developere

 Euro Immobilien, nudi uslugu savjetovanja developerima

Osim klasičnog posredovanja pri prodaji nekretnina, agencija Euro Immobilien, nudi uslugu savjetovanja developerima. Kako bi bili sigurni da razvijaju konkurentni proizvod, developeri nas često angažiraju već od samog začetka ideje o investiciji – od analize tržišta i pronalaska zemljišta pogodnog za investiciju, preko vođenja kupoprodaje zemljišta i ishodovanja potrebne dokumentacije za gradnju, pa sve do izrade kalkulacija za gradnju, ali i prodaju ili najam dovršene nekretnine na tržištu. Ponosni smo što su brojni građevinski projekti, uz našu pomoć, pretvoreni u uspješne investicije.


Željeli bi ste prodati Vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas!

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i primajte nove ponude!